Tags

Please reload

Nima: Purpose in Leiderschap

June 16, 2017

Tijdens deze exclusieve sessie gingen deelnemers op zoek naar de kern van hun unieke purpose. Want als leider, moet je scherp voor ogen hebben wie je bent, wat je drijft, wat je aantrekkelijk maakt voor een ander, en hoe het nog beter kan. Dat begint bij het helder krijgen van jouw purpose!

 

Hoe je dat doet? Een purpose 'ontstaat' niet zomaar ineens. Het heeft je al richting gegeven als kind, door je studietijd en natuurlijk ook als leidinggevende. Door te zoeken naar de rode draden in het verleden begrijp je waarom sommige dingen gewoon niet goed voelen en andere dingen juist wel. Het werkt als een kompas: als je je geïnspireerd voelt, dan is de kans groot dat dat het gelinkt is met je purpose! 

 

Met behulp van de 23plusone methode breng je je eigen drijfveren in kaart en ontdek je wat je aantrekkelijk maakt voor anderen, en hoe het nóg mooier kan! 

 

Enthousiaste reacties: 

"Food for thoughts vandaag tijdens de inspirerende NIMA cursus Purpose in Leiderschap"

"Thank you for the valuable insights and a practical framework!"

“Inzichtvol”

“inspirerend”

“Food for thought”

“Geeft zelf inzicht”

“Waardevolle bevestiging”

 

De 23plusone methode is het resultaat van een wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd door Kim Cramer, PhD, en Alexander Koene. De mate waarin mensen gelukkig zijn vormt de kern van de methode. Zij maken en delen cutting-edge methoden en tools om te komen tot een ‘happy organisation’. On Purpose Management is een licensed friend van 23plusone.

 

Please reload

Recent Posts

Please reload